workshops

Nordic Food Lab <b>Seminar</b>

Nordic Food Lab Seminar

Ben Reade | Seminar | 120 min | Engels gesproken
Voorstelling: zaterdag 23 maart 15:00 | Van Niftrik

Als er één stroming is die de trends in eten en koken op dit moment bepaalt, is het Nordic Cuisine. Ben Reade is Head Culinary Research and Development van het Nordic Food Lab, het instituut dat is opgericht door Claus Meyer en Rene Redzepi van het toonaagevende restaurant Noma.

In dit fascinerende laboratorium zijn chefs en voedselwetenschappers dagelijks bezig om de Nordic Cuisine naar een nóg hoger plan te tillen. Tijdens het Food Film Festival zal Ben Reade een uniek seminar geven over smaak. Als hoofd van dit Kopenhaagse instituut neemt hij je mee op een virtuele strooptocht door de noordelijke natuur. Hij zal je laten zien hoe smaakt werkt en hoe je de zintuigen kunt manipuleren met de talloze ingrediënten waarmee we zijn omringd. Kortom: een jamsessie voor de zintuigen.
 
Dit seminar is de droom van iedere chef en voor iedereen die meer wil leren over deze woest lekkere en bewuste keuken. Daarom hebben we tijdens het Food Film Festival twee seminars: één voor professionals en één voor amateurs, zodat iedereen de mogelijkheid heeft om dit mee te maken. Dat verschil is er omdat er bij het professional-seminar van uit wordt gegaan dat je bekend bent met bepaalde termen en het werken in een professionele keuken. Als je een professionele chef bent, koop je vanaf 27 februari je kaarten dan via deze link. Als je een gewone sterveling bent, koop je kaarten dan via deze pagina.
 
 

Deel dit programma


Ga terug naar het workshopprogramma


blog comments powered by Disqus