kinderen

Kinderen
Natuurlijk zijn ook kinderen meer dan welkom op het Food Film Festival. Het hele weekend worden er verschillende dingen georganiseerd waarbij kleine fijnproevers leren hoe leuk eten is. En hoe lekker. En soms ook een beetje vies. Want smaken verschillen nou eenmaal.

eFFFe in de Kast

Tomm Velthuis

Voor grote kinderen is het nostalgie: Achterwerk in de Kast. In dit populaire televisieprogramma van de VPRO uit de jaren tachtig mochten kinderen kort iets vertellen of laten zien vanachter een gordijntje. Dit leverde vaak onbedoeld hilarische of aandoenlijke momenten op. Tijd voor een revival vonden we bij het FFF. Maar dan uiteraard wel met een food twist!

  

K'EET QUIZ!

Alain Caron & Fleur Dérogée | 85 min
Smulpapen, eetweters en filmfanaten opgelet! Met trots presenteren we de tweede editie van de K’EET QUIZ!. Na het daverende succes van vorig jaar staan we te trappelen om de kennis van kinderen uit de buurt opnieuw te testen. Hoeveel weten zij over hun voedsel? Wie beheerst de kunst van het koken en hoe creatief zijn deze jonge chefs? 

Kindervoorstelling: 'Ton leest voor'

Ton Meijer |
Ton Meijer maakt interactieve voorstellingen speciaal voor kinderen. Op zaterdag 16 maart en op zaterdag 23 maart zijn alle kinderen welkom in de bibliotheek op het Javaplein (OBA) voor een voorstelling.

Proef-werk

FFF Kids Team
We eten stiekem veel meer met onze ogen dan we denken. Weet jij nog wat je eet als je niets kunt zien? Vast onderdeel op het Food Film Festival en favoriet bij bezoekers van jong tot oud: blind proeven. Is het zout, zoet, zuur, bitter? Vies of lekker, glibberig of knapperig, groente of fruit? Laat je smaakpapillen testen tijdens het Proef-werk!