Partners

 

Het Food Film Festival komt tot stand dankzij de sponsorgelden en steun van bijzondere partners. Wij danken in het bijzonder Rabobank Amsterdam, GROW Oxfam Novib en Jamie Magazine als hoofdpartners van het festival.

Hoofdpartners


De waarde van ons voedsel
Voedsel verdient een grotere maatschappelijke waarde dan ze nu heeft. De dagelijkse zekerheid van ons eten en drinken in de stad is een primair belang, dat dankzij onze welvaart meer dan toereikend wordt vervuld. Toch hebben we een nieuwe kijk nodig op de rol van ons voedsel.
 
→ lees verder


Oxfam Novib - Grow
GROW steunt projecten die meewerken aan een toekomst waarin iedereen genoeg te eten heeft.
We moeten eerlijk en duurzaam verbouwen en consumeren. Overheden en internationale bedrijven moeten hun verantwoordelijkheid nemen. Samen moeten we ervoor zorgen dat we straks voldoende te eten hebben.


Jamie Magazine
In Jamie Magazine vind je altijd de lekkerste recepten, de beste eettips en de leukste blogs. Geen wonder dat Jamie Magazine en het Food Film Festival een goede match zijn. Geheel in stijl van Jamie Oliver zullen er dit jaar op Food Film Festival korte workshops van een uur gegeven worden om je kook- en snijtechnieken te verbeteren.


Partners

 

Foodpartners

Suppliers

LocatiepartnersMet dank aan: Willem Kranstauber, Brinkman Decor, MOS Collectief, eat-amsterdam.com, Future of Fame, De Eetbare Wand,  StayOkay, Koppert Cress, Streep., Kedde drukkerij en geitenvlees.com.

Het Food Film Festival bedankt alle vrijwilligers die zich dit jaar weer met veel energie en plezier hebben ingezet. Zonder jullie is dit festival niet mogelijk!