Nieuws

<b> Food Film Festival 2013</b>: groter, beter en lekkerder

Food Film Festival 2013: groter, beter en lekkerder

Met trots en heel veel goede zin kondigt het Food Film Festival-team de editie van 2013 aan. Op 22, 23 en 24 maart van dit jaar vindt de derde editie van het festival rond de vertrouwde festivallocatie Studio/K in Amsterdam plaats. Groter, beter en lekkerder dan ooit.

Meer
Sinds de oprichting in 2011 heeft het Food Film Festival een stormachtige ontwikkeling doorgemaakt. Sinds de eerste editie is het festival op alle fronten flink gegroeid en die trend zal ook dit jaar worden doorgezet. Om te beginnen heeft het Food Film Festival een nieuw, prachtig kantoor van waaruit de komende maanden keihard zal worden gewerkt aan het nieuwe programma. Daarnaast zal het Food Film Festival in 2013 meer capaciteit dan ooit hebben. 

Uitbreiding
Door extra filmvoorstellingen te programmeren in bioscoop Kriterion hoopt het festival dit jaar meer mensen in staat te stellen de film van hun keuze te kunnen zien. Soms waren de kaartjes in voorgaande edities wel erg snel uitverkocht. Ook gaat de FFF-Markt uitbreiden. Het Timorplein is immers nog veel groter en er zijn allerlei goede ondernemers die staan te springen om hun waar aan de man te brengen. En natuurlijk bieden we weer een hele reeks smakelijke workshops. Als alles goed gaat breiden ook die uit naar een extra locatie in de buurt, maar in ieder geval is de Cybersoek weer van de partij. En natuurlijk wordt er ook dit jaar weer een selectie kunst en design gepresenteerd in het Peas of Art programma.

Programma
Over de Events kunnen we nog weinig loslaten; net als de rest van het programma worden die op 14 februari bekend gemaakt. Om vast een tipje van de sluier op te lichten kunnen we vast verklappen dat het Grote FFF Debat van dit jaar zal gaan over … Genetische Modificatie. Hier hebben veel mensen een uitgesproken mening over, dus scherp je retorische zwaarden een check je feiten vast, want het zal er heet aan toe gaan.

Eten
Natuurlijk zal er ook dit jaar weer een excellent Food Film Festival Restaurant worden ingericht in de keuken van Studio/K. Je bent misschien nog niet eens helemaal bekomen van een maand je van pepernoot tot oliebol volproppen met lekkernijen maar geloof ons: als Joris Bijdendijk en Samuel Levie in maart hun kaart presenteren, lust je er weer pap van. 


Ga terug naar nieuws overzicht


Deel dit nieuws!
blog comments powered by Disqus