Nieuws

Vertellers gezocht voor <b>Achterwerk in de kast</b> FFF stijl!

Vertellers gezocht voor Achterwerk in de kast FFF stijl!

Weet je nog, Achterwerk in de Kast? Dit kinderprogramma van de VPRO uit de jaren '80 met komische, leuke en ontwapenende verhalen maakt tijdens het Food Film Festival een kleine comeback!

En daarvoor zoeken we dus kinderen die vanuit onze kast voor de camera iets willen vertellen. Kleine of grote kinderen die een raar verhaal hebben over eten. Of kunnen toveren met salmiakknotsen. Of een goed gelukt recept willen delen. Of een handige truc om een ananas te schillen willen laten zien.
 
Op zaterdag 23 maart zal ons mobiele decor over het festival wandelen met showmaster TOMM die de filmpjes zal opnemen. De VPRO vindt ons initiatief zo leuk, dat zij een deel van de filmpjes op de website van Villa Achterwerk gaan plaatsen. Alle filmpjes komen natuurlijk ook op onze eigen website. 

Wil je meedoen? Zoek ons lopende decor op tijdens het festival en maak jezelf onsterfelijk! TOMM is met het eFFFe in de kast decor te vinden op zaterdag tussen 12.30 en 16.30 in Studio/K en op het Timorplein. Je kunt 'm niet missen.

(de foto is afkomstig van Olaf Koelewijn)

Doe hier vast wat inspiratie op:
 


Ga terug naar nieuws overzicht


Deel dit nieuws!
blog comments powered by Disqus