Nieuws

Nieuw beeldmerk voor <b>FFF2013</b>

Nieuw beeldmerk voor FFF2013

Eten is niet alleen een inspiratie voor ons, maar gelukkig ook voor heel veel kunstenaars en ontwerpers. Ieder jaar is het dan ook een uitdaging om uit al dat moois het perfecte beeldmerk te vinden. Voor 2013 hebben wij gekozen voor een prachtig ontwerp van papier designer Alexis Facca.

Tomaatjes van Alexis Facca
Met het Food Film Festival proberen we mensen op een andere manier naar eten te laten kijken. Film is een heel sterk medium om dit te bereiken, maar ook kunst en design is een goede manier om mensen eens door een andere bril te laten kijken. De expo is dan ook altijd een belangrijk onderdeel van het festival en ook het beeldmerk wordt met heel veel zorg uitgezocht. De primeur, in 2011, was voor Cuppen & Spierings. Zij brachten ons de beroemde chioggia biet. In 2012 hebben we voor het prachtige artisjokkenmannetje van de Zweedse fotograaf Carl Kleiner gekozen. Beide ontwerpen passen erg goed bij het Food Film Festival. Vrolijk, mooi en geïnspireerd door voedsel. Voor 2013 hebben we dan ook gezocht naar een waardige opvolger, die goed aansluit bij zijn voorgangers. We kwamen al snel uit bij de bijzondere papierontwerpen van de Franse Alexis Facca. Deze vrolijke tomaatjes zul je de komende tijd nog vaak terugzien op onze website, flyers en posters.

Paperdonut
Je kunt het zo gek niet bedenken of Alexis heeft het in elkaar gevouwen. Zo heeft hij een heel ontbijt van papier gemaakt, een windmolenpark en zelfs een papieren hamburger. Wij vielen meteen voor deze schattige, mooie rode tomaten, maar neem zeker even een kijkje op zijn website, paperdonut.com, om te zien wat voor bijzondere werken Alexis nog meer heeft gemaakt.

Expo
Houd deze website in de gaten voor meer kunst- en designnieuws. Op 14 februari maken wij ons hele programma bekend en kun je hier dus ook meer lezen over ons kunstprogramma.


Ga terug naar nieuws overzicht


Deel dit nieuws!
blog comments powered by Disqus