Nieuws

Gezond eten met <b>Adams Appels</b>

Gezond eten met Adams Appels

Speciaal voor het FFF in de Buurt programma vertelt chef-kok Tawfik Youssfi niet alleen over gezond eten, hij geeft er ook een workshop over! Op 18, 19 en 20 maart leer je de meest lekkere Mediterrane gerechten maken, geheel in stijl van het FFF.

Bewuster en beter eten gebeurt natuurlijk niet alleen door te kijken en luisteren, maar nog veel meer door te doen. Daarom lijkt het ons ook zo leuk om samen met de buurtbewoners van Amsterdam Oost aan de slag te gaan met gezond koken. Ook als je niet uit Amsterdam Oost komt ben je overigens van harte welkom!

Tawfik Youssfi van ADAMS APPELS is gespecialiseerd in de Mediterrane keuken, van Frans tot Arabisch en wil dit graag met jullie delen. Maar waar gewerkt wordt, moet natuurlijk ook gegeten worden. Tijdens de workshop worden er lekkere hapjes geserveerd om meteen te kunnen proeven wat besproken wordt. Het leuke aan deze workshops is dat ze gratis te volgen zijn. Wel is er beperkt plek, dus geef je snel op via marta@foodfilmfestival.nl. Vermeld dan je naam en op welke dag je de workshop zou willen volgen.

Gezond eten met ADAMS APPELS op 18, 19 en 20 maart van 10:00-11:00 in de Meevaart, Balistraat 48/A.

 
Ga terug naar nieuws overzicht


Deel dit nieuws!
blog comments powered by Disqus