Nieuws

Derde editie FFF breidt uit in Oost

Sinds de oprichting in 2011 heeft het Food Film Festival nooit te kampen gehad met te weinig bezoekers (afkloppen!). Bij de derde editie breiden we daarom uit over verschillende locaties in Oost.

De derde editie van het Food Film Festival vindt, net als de twee voorgaande edities, weer plaats in Studio/K in Amsterdam-Oost. Het is de perfecte plek voor een festival, met twee bioscoopzalen, een theaterzaal, een groot plein voor de deur en vooral ook: een flink restaurant. En het is er gezellig. Ook niet onbelangrijk.
 
Omdat bij de voorgaande edities soms films in een vroeg stadium uitverkochten, wordt het aantal filmvertoningen uitgebreid. En aangezien de maximale capaciteit van Studio/K in 2012 wel zo'n beetje bereikt was, moest dat op een andere locatie gebeuren. Maar omdat Studio/K onderdeel is van Stichting Kriterion (lees hier meer over deze bijzondere organisatie), lag de oplossing voor de hand: het Food Film Festival zal dit jaar ook in bioscoop Kriterion films vertonen. Dat betekent bijna een verdubbeling van het aantal bioscoopstoelen!
 
Daarnaast wordt de capaciteit van het festival in 2013 vergroot door meer gebruik te maken van het grote Timorplein: meer marktplekken voor meer producenten van goed en lekker eten. Ook worden er meer workshops en activiteiten in de directe buurt van Studio/K gehouden. Cybersoek zal weer het toneel zijn van heerlijke proef- en kookworkshops (wellicht met toevoeging van een nieuwe locatie!) en ook in de Openbare Bibliotheek van de Indische Buurt zullen activiteiten worden georganiseerd. En dat is nog niet alles! Houd deze site goed in de gaten voor nieuws over de nieuwe festivallocaties tijdens FFF 2013.
 


Ga terug naar nieuws overzicht


Deel dit nieuws!
blog comments powered by Disqus