Nieuws

Vacature: <b>FFF</b> zoekt Administratief Medewerker

Vacature: FFF zoekt Administratief Medewerker

Voor zowel Food Film Festival als Youth Food Movement Nederland zoeken wij een en dezelfde persoon, die de financiële administratie van beide organisaties komt ondersteunen.

Administratief Medewerker (m/v)

(8 uur per week)

Het Food Film Festival is een driedaags festival in Amsterdam, dat om voedsel en films draait. Naast de beste foodfilms van de afgelopen tijd zijn er ook workshops, debatten, een markt en een pop-up restaurant van hoog niveau. Het kernteam bestaat momenteel uit vijf medewerkers, die tussen januari en mei worden bijgestaan door stagiairs en extra medewerkers. In 2014 gaat Food Film Festival zijn vierde editie tegemoet en zal het een belangrijke groei doormaken.
 
De Youth Food Movement Nederland (YFM) is een nationale jongerenbeweging, die groeit als kool. Met een bottom-up-structuur en regionale YFM's verspreid over Nederland, is zij een organisatie met veel draagvlak en initiatieven. Ze organiseert evenementen, een academie, lezingen en debatten waarin voedsel centraal staat. YFM maakt onderdeel uit van het internationale Slow Food Youth Network, dat de idealen voor good, clean en fair voedsel aanhangt van de internationale moederorganisatie Slow Food.

Wie zoeken wij?
De gehele administratie, van zowel Food Film Festival als YFM, wordt gevoerd in ons kantoor in Amsterdam nabij Station Zuid. Als administratief medewerker ben je verantwoordelijk voor:
het correct verwerken van financiële gegevens in de grootboekrekeningen
het signaleren en rapporteren van onjuistheden

het verwerken van mutaties in de grootboekrekeningen

het verwerken van bankmutaties, zodat alle ontvangsten en betalingen van de bankafschriften zijn opgenomen in het grootboek
 
Voor deze functie zoeken wij een kandidaat die Praktijk Diploma Boekhouden bezit of daarmee bijna klaar is. Het hebben van een paar jaar soortgelijke ervaring is een pre. Je kunt secuur werken en bent organisatorisch sterk. Bovendien heb je goede communicatieve vaardigheden en houd je ervan om in een team en dynamische sfeer te werken.

Wat bieden wij?
Wij bieden een verantwoordelijke en zelfstandige parttime baan binnen twee sterk groeiende culturele en maatschappelijke organisaties. Je werkt in een enthousiast team van jonge mensen, binnen een financieel gezonde stichting en vereniging. De communicatielijnen zijn kort en de sfeer is informeel. Je zult in het kernteam van Food Film Festival en YFM komen te werken. Daarnaast kun je rekenen op goede arbeidsvoorwaarden.

Interesse? 
Ben je toe aan een nieuwe uitdaging en herken je jezelf in het profiel? Stuur dan je motivatiebrief met CV naar Food Film Festival, t.a.v. Melissa Korn, e-mail: administratie@foodfilmfestival.nl. Voor meer informatie over de organisaties verwijzen we je graag naar de websites: www.foodfilmfestival.nl en www.youthfoodmovement.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.


Ga terug naar nieuws overzicht


Deel dit nieuws!
blog comments powered by Disqus