Nieuws

<b> FFF </b> tipt: Wavumba in het Noorderpark (+ Q&A!)

FFF tipt: Wavumba in het Noorderpark (+ Q&A!)

Zomer, goed eten, een fijne film erbij, het kan niet stuk. Kom komende vrijdag naar de gratis openlucht vertoning van Wavumba - een prachtige documentaire over de mythen en realiteit van traditionele Keniaanse vissers - en eet mee bij een van de uitstekende cateraars.

Vrijdag 2 augustus vindt de openlucht filmvertoning van Wavumba plaats bij de NoorderparkBar in het Noorderpark. Wavumba is een prijswinnende film waarin documentairemaker Jeroen van Velzen op zoek gaat naar de realiteit achter zijn jeugdherinneringen aan Kenia. Hij laat hij zich door een oude visser opnieuw meevoeren naar een wereld waar fantasie, dromen, geloof en werkelijkheid zich niet van elkaar laten onderscheiden.

Vanaf zes uur wordt er door onder andere il Pecorino pizza gebakken in een mobiele houtoven en cocktails geschud door YFM'er Baaf Vonk en zijn er heerlijke bieren en wijnen te verkrijgen bij de NoorderparkBar. Om alvast in de sfeer te komen en een goed plekje te bemachtigen is het aan te raden om er vroeg bij te zijn.

De film gaat aan wanneer het donker begint te worden, dus rond een uur of tien. Na afloop van de film gaat journaliste Eveline Gillot in gesprek met regisseur Jeroen van Velzen.

Zie voor meer informatie de website


Ga terug naar nieuws overzicht


Deel dit nieuws!
blog comments powered by Disqus