Home


FFF 2014 open voor inzendingen!

Het Food Film Festival is alweer aan het werk aan de vierde editie! Daarom zijn wij op zoek naar alle films over eten, en roepen we filmmakers, producenten, distributeurs, filmfestivals en film- en foodlovers op om hun werk in te sturen.

FFF zoekt bestuursleden

Stichting Food Film Festival heeft per januari 2014 ruimte voor twee nieuwe bestuursleden, die samen met de drie andere bestuursleden het Food Film Festival besturen. Voor de functies van Secretaris (portefeuille PR & Communicatie) en Algemeen Bestuurslid (portefeuille Film) zoeken we gemotiveerde mensen die achter de filosofie van het festival staan, en het festival met nieuwe kennis en ervaring kunnen voeden en door laten groeien.


Slow Food, Slow Web: FFF op IDFA's DocLab

Op zaterdag 23 november is Jonathan Harris te gast bij een nieuw programma van IDFA's nieuwe media-programma DocLab en Vlaams Cultuurhuis de Brakke Grond. Hij geeft een introductie in 'Slow Web' terwijl chef Gilbert Kolff je namens FFF laat proeven van Slow Food.

Deze week: Food Films op Holland Doc 24

Morgen is het wereldvoedseldag. Daarom, en omdat landbouwwetenschapper en FFF-vriend Louise Fresco dit weekend haar televisieserie presenteert, zendt Holland Doc 24 een fijne selectie food documentaires uit. Als je niet al aan het kijken was, begin dan nu. 

FFF tipt: Wavumba in het Noorderpark (+ Q&A!)

Zomer, goed eten, een fijne film erbij, het kan niet stuk. Kom komende vrijdag naar de gratis openlucht vertoning van Wavumba - een prachtige documentaire over de mythen en realiteit van traditionele Keniaanse vissers - en eet mee bij een van de uitstekende cateraars.