Sneak preview diner

Sneak preview diner
Sneak preview diner | 17 maart | 17:30-21:30 | Tickets: €5,- | Locatie: Meevaart
 
Vorig jaar werden we uitgenodigd door stadstuinder Wiek de Keijser om in zijn moestuin te komen eten. Het was die avond heel mooi weer en de barbecue werd aangestoken. We hadden hier zo'n leuke avond dat we dit jaar opnieuw zo'n gezellig diner in Amsterdam Oost wilden organiseren.
Dit jaar vertonen we in de huiskamersfeer van buurtcentrum de Meevaart op zondag 17 maart een Food Film Festival sneak preview met daarna een buurtdiner.  

Tijdens dit evenement zullen onderwerpen als transparantie, voedselverspilling, de afstand tussen producent en consument op tafel worden gelegd: Hoe gaat een ondernemer hiermee
om? Bovendien; welke kansen bieden de actuele ontwikkelingen in het voedsellandschap? De bijzondere huiselijke sfeer van de Meevaart biedt de gelegenheid om met elkaar in gesprek te komen, te discussiëren, kennis en cultuur uit te wisselen en natuurlijk, de liefde voor eten te
delen.

Dit heerlijke diner wordt verzorgd door Nina Brenjo van Nina's Kitchen. Nina's Kitchen wil naast lekker eten, ook een verschil maken. Ze bezorgen dan ook heerlijke verse maaltijden in Amsterdam Oost en zorgen voor een gezonde lunch op scholen en kinderdagverblijven.

I
edereen is welkom om gezellig met ons te komen dineren, daarom zijn de tickets voor dit unieke diner ook maar €5,-.