Vrijwilligers

Dit is de website van het Food Film Festival 2012. De website van de 2013 versie vindt je hier: http://www.foodfilmfestival.nl
Vrijwilligers

Doe mee!

Spreekt het Food Film Festival jou aan? Dan is dit je kans om mee te doen!
 
Het Food Film Festival heeft weer helpende handen nodig. Met jouw hulp kunnen we het FFF net zo succesvol maken als vorig jaar.  
 
Het Food Film Festival is een ontzettend leuk driedaags festival over alles wat met eten te maken heeft, met veel films, workshops, events en feesten! Als vrijwilliger kun jij dit allemaal van dichtbij mee maken. Je bent deel van het festival, en werkt samen met eensgezinden. Leuke mensen ontmoeten is gegarandeerd!


Let op! De meeste vrijwilligersfuncties zijn al vervult! We zijn echter nog hard op zoek naar vrijwilligers voor:


Opbouw
Het opbouwen begint op donderdagavond. Op vrijdag hebben we ook veel mensen nodig om Studio/k om te bouwen tot een geweldige omgeving. Ook tijdens het festival kunnen we handige helpende handen goed gebruiken.

Ben jij handig en hou je van klussen? Kom dan helpen opbouwen!


Bediening

In het restaurant van het Food Film Festival serveer je alleen de beste maaltijden! Elke dag worden de beste en meest lokale producten gekozen om een uitgebreid menu samen te stellen. In het restaurant kun jij als vrijwilliger de gasten blij maken met het belangrijkste van het festival: Food!


Bovendien zijn wij nog op zoek naar mensen met veel horeca ervaring, die shiftleader kunnen zijn. Je moet hiervoor zeker stressbestendig zijn!


We zijn op zoek naar vrijwilligers met ervaring in de bediening!


Kassa
Voor achter de kassa zullen we dit jaar een speciaal kassateam opstellen. Nadat je het kassasysteem onder de knie hebt kun je het hele festival mensen blij maken met een kaartje voor de leukste films! Het kassateam is een heel belangrijk onderdeel van het festival!

We zijn vooral nog zoek naar mensen die tijdens de feesten op vrijdag 16 en zaterdag 17 maart achter de kassa willen zitten!


Keuken
We zijn nog op naar vrijwilligers die op woensdag 14 en donderdag 15 maart in de keuken willen helpen met de voorbereidingen.


Flex
Het flexteam valt in waar nodig. Op deze manier kun je bij alle onderdelen van het festival een kijkje nemen. Zo kun je o.a. in de garderobe staan, zaalwacht zijn, helpen met ombouwen en nog veel meer. Wanneer er niks te doen is kun je lekker hangen op het festival of in de vrijwilligerslounge.


Hou jij van afwisseling en ben je flexibel? Dan pas jij in ons flexteam.

Runner
We zoeken mensen met een rijbewijs die het leuk vinden om door Amsterdam en omstreken te scheuren. Waarschijnlijk is het hoop wachten tot dat je ingezet wordt. Maar dan is iedereen ontzettend blij met je!

Je hebt in ieder geval een rijbewijs nodig en het is helemaal geweldig als je een eigen auto hebt. De kosten krijg je natuurlijk vergoed. 

Afbouw
Wanneer het festival is afgelopen moet er weer een hoop afgebouwd worden. Dit zal gebeuren op zondag avond en maandag overdag. Hoe meer hulp hoe beter!

Let op: Op zondagavond is er een speciale naborrel voor vrijwilligers die hebben geholpen met afbouwen! Meld je dus snel aan om te helpen met afbouwen.


Meld je aan!
Wil jij ons graag helpen? Stuur dan een mailtje naar rosa@foodfilmfestival.nl. Geef daarin aan welke dagen jij beschikbaar bent, en welke functie je voorkeur heeft. Op basis hiervan wordt je ingedeeld. Het is handig als je meteen een kopie van jouw paspoort meestuurt, en je telefoonnummer vermeldt.