workshops

Bietjes van Betty's

Bietjes van Betty's

Variatie in de Keuken & Gido Schweitzer van Betty’s | 90 min | Nederlands
Voorstelling: zaterdag 17 maart 19:30 | Cybersoek

"De smaak wordt niet door ons gecreëerd maar door de natuur”, aldus Gido Schweitzer, eigenaar en chef van vegetarisch restaurant Betty’s in Amsterdam. Samen met het initiatief ‘Variatie in de Keuken’ laat Gido in deze bijzondere workshop zien hoe je vegetarisch kan koken op topniveau.

Chef-kok Gido Schweitzer is een ware smaakexpert en werkt volgens de filosofie van Alain Passard - de Parijse 3-sterrenchef. Het doel van zijn 100 % vegetarische restaurant Betty’s is gasten te laten genieten van allemaal bijzondere gerechten, gemaakt van de meest prachtige groenten, kazen, noten, fruit en ga zo maar door. Aangevuld met eventueel een kruid of olie die speciaal daar bij passend is (ook wel als een "parfum"). Onverwachte vegetarische smaakcombinaties, met liefde, rust en harmonie bereid!
 
Het is daarom ook niet zo gek dat Gido Schweitzer en ‘Variatie in de Keuken’ in deze workshop samen op het programma staan. Variatie in de Keuken is een nieuw initiatief van de stichting Variatie op de Kaart, die mensen inspireert gezond, duurzaam en lekker te koken. Ze verleiden chefs en restaurants om minder vlees, meer groenten en vooral meer variatie op de kaart te zetten. Via Variatie in de Keuken bieden ze deze professionele workshops nu ook aan voor thuiskoks en speciaal voor het Food Film Festival is er nu eenmalig de workshop Bietjes van Betty’s. 

Wil jij ook de vegetarische sterren van de hemel koken? Dit is je kans!


Deel deze workshop


Ga terug naar het workshopprogramma


blog comments powered by Disqus