workshops

Sweet Dreams

Sweet Dreams

Hidde de Brabander | 105 min | Nederlands
Voorstelling: zaterdag 17 maart 11:00 | Cybersoek

Hidde de Brabander is al vanaf zijn 17e bezig met banketbakken. Hij deed ervaring op bij sterrenrestaurants als de Librije en begon onlangs zijn eigen label: Dreams of Magnolia. Speciaal voor het Food Film Festival geeft hij nu jou de kans om te leren de meest prachtige desserts en indrukwekkende zoete kunstwerken te maken.

Hidde de Brabander ging van start bij Banketbakkerij Roodenrijs in Wateringen. Hij vervolgde zijn culinaire reis langs indrukwekkende namen als Huize van Wely in Noordwijk, Landgoed Duin & Kruidberg in Santpoort, Parkheuvel in Rotterdam en uiteindelijk de Librije in Zwolle. Al die ervaring komt nu samen in zijn eigen patisserie Dreams of Magnolia, en nu dus ook op het Food Film Festival.

Voor het 5-jarige bestaan van het foodmagazine delicious. maakte Hidde een ultieme vrouwen-verjaardagstaart: nougat, ganache, rozijnen, vanille, pistache, witte chocola, aardbeienjam, limoen cress en heel veel bonbons. Hier willen wij van het FFF, vrouwen en mannen, meer van weten! In de workshop ‘Sweet Dreams’ richt Hidde zich op het maken van sterrenwaardig dessert. Het dessert zal een basis hebben van chocolade, specerijen en gemarineerd fruit, de keuze is aan jou!

Een zoete workshop mocht absoluut niet ontbreken tijdens het Food Film Festival en na de workshop ‘Sweet Dreams’ maak jij het dessert van je dromen.


Deel deze workshop


Ga terug naar het workshopprogramma


blog comments powered by Disqus