workshops

Wijn en kaas met Kef

Wijn en kaas met Kef

Marike van der Werff van Fromagerie Abraham Kef | 60 min | Nederlands
Voorstelling: zondag 18 maart 18:00 | Cybersoek

Epoisses, Tomme de Savoie, Brie de Meaux... mmm... fromagerie Abraham Kef heeft het allemaal en nog ontzettend veel meer. Eigenaresse Marike van der Werff weet er bovendien heel veel over te vertellen. Proef de heerlijkste kaas, sta versteld van de combinatie met de beste wijnen, en geniet als god in kazenland. 

Fromagerie Abraham Kef is al sinds 1953 een begrip in Amsterdam. Nu, maar liefst negenenvijftig jaar later, is Kef nog altijd een begrip in de hoofdstad. Marike van der Werff verkoopt bijzondere, meest rauwmelkse kazen van kleine producenten uit diverse landen en weet er het nodige bij te vertellen. Een bezoek aan Kef eindigt er meestal in dat je met veel meer weggaat dan je van plan was.

Speciaal voor het Food Film Festival heeft Marike een selectie gemaakt van bijzondere kazen. Bij ieder kaasje heeft ze natuurlijk een passende wijn gezocht. Al proevende luister je naar Marike haar verhalen. Je zult verbaasd zijn over hoe lekker haar spannende combinaties van kaas en wijn zijn. Combinaties die je waarschijnlijk zelf nooit gemaakt zou hebben..! Deze workshop is puur genieten...


Deel deze workshop


Ga terug naar het workshopprogramma


blog comments powered by Disqus