workshops

Harold Hamersma proeft

Harold Hamersma proeft

Harold Hamersma | 60 min | Nederlands
Voorstelling 1: zaterdag 17 maart 16:00 | Cybersoek
Voorstelling 2: zaterdag 17 maart 17:30 | Cybersoek

Biologische wijnen, eerlijke wijnen. We hebben er de mond vol van. Maar kun je good, clean & fair eigenlijk ook zien, ruiken, proeven? En wat betekent biologisch en eerlijk eigenlijk in wijnland? Harold Hamersma gaat je erover informeren en verrijkt de geest zonder de rest van de inwendige mens tekort te doen.

Na het succes van vorig jaar is Harold Hamersma terug op het Food Film Festival! Met maar liefst twee workshops. En dit jaar onderzoeken we of al die goede bedoelingen ook een beetje te drinken zijn. Want wie weet hoe het zit met biologisch, niet biologisch of verantwoord als het op wijn aankomt? En welke invloed hebben keurmerken eigenlijk op smaak? Als iemand daar meer over kan vertellen is het Harold Hamersma wel. 

Harold Hamersma is de vaste wijnschrijver van NRC Handelsblad en Het Parool en mede-oprichter van FoodTube.nl. Daarnaast schreef hij een flink aantal goedverkopende boeken over wijn, waaronder De Wijnalmanak, De Grote Hamersma en Wijnreis door Mijn Lichaam, over de positieve effecten van wijn drinken. Vorig jaar werd hij uitgeroepen tot de meest invloedrijke Nederlander in de wijnbranche.


Deel deze workshop


Ga terug naar het workshopprogramma


blog comments powered by Disqus