kinderen

K'EET QUIZ!

K'EET QUIZ!

o.l.v Alain Caron | 85 min
Voorstelling: zondag 18 maart 12:00 | Rabo-zaal

Primeur op het Food Film Festival, de enige echte K’EETQUIZ! Vier teams nemen het tegen elkaar op in een spannende strijd om de eerste K’EETQUIZ trofee. Maar dat is niet het enige, we zijn superblij dat Alain Caron, bekend van tv programma’s Junior Masterchef & Masterchef, de quiz gaat presenteren.

Alain Caron & zijn (strenge) jury
Misschien kennen jullie deze leuke Franse chef al van tv? Hij is geboren in Frankrijk en heeft daar bij verschillende restaurants gekookt. Inmiddels woont hij alweer 30 jaar in Nederland. Het Food Film Festival is in ieder geval trots dat hij onze K’EETQUIZ komt presenteren. Deze culinaire duizendpoot heeft eindeloos veel kennis over eten (en vooral lekker eten), schrijft kookboeken, organiseerde culinaire festivals en presenteerde diverse tv programma’s. Maar bovenal weet hij waar een goede jury op moet letten bij het beoordelen van de gerechten. En dat laatste doet hij niet alleen. Alain Caron neemt een professionele jury mee, die samen alles over eten weten!

Meedoen??
Zit jij in Amsterdam op school, ben je tussen de 8 – 11 jaar,  kan je heel goed koken en weet je veel over eten? (misschien denk je net als Alain Caron wel de hele dag aan eten) En heel belangrijk, ken jij iemand op jouw school met wie je een goed team vormt om deze uitdaging aan te gaan. Mail dan voor 1 maart naar fleur@foodfilmfestival.nl / o.v.v ‘aanmelding K’EETQUIZ’. Zij zal je alle informatie geven die je nodig hebt.Deel deze kinder


Ga terug naar het kinderprogramma


blog comments powered by Disqus