feest

Sunday Jazz

Sunday Jazz

Trio Wahnsin | Bungalow Billies | Chef kok vs DJ Ferry van Houten


Zondag 18 maart | 12:30-22:00 | Restaurant en Rabozaal
De zondag & jazz zijn onlosmakelijk! Kom dus zondag lekker uitbrakken op het Food Film Festival! Zoek een lekker plekje in het restaurant, bestel je favoriete koffie of struin wat rond over de Ambachtelijk Markt. Luister naar live jazz van Trio Wahnsin en de soepele maar oh-zo-lekkere plaatjes van de Bungalow Billies. En in de avond na keynote spreker Tim Lang komt tot slot chefkok & dj Ferry van Houten de boel nog even funky & feestelijk voor u afsluiten in de Rabozaal.


Trio Wahnsin [live]

'Ja, Ja, Ja!' dhr. Mees
'Wat een sound, net dynamiet.' J.A. Deelder
'You have to dance and drink, drink, drink.' The Gangbuster
'Is Trio Wahnsinn in the house? Everybody else can go home now.'Charlie Parker
Drie vrienden maken al improviserend dansbare, eigenzinnige jazz. Met hun combinatie van altsax, contrabas en drums zijn ze perfect voor deze rustige zondagmiddag.

Bungalow Billies 

Nog zo'n succes nummertje van de vorige editie van het festival. Deze mannen zijn echte connaisseurs, verzamelaars van het eerste uur, die juweeltje na juweeltje opzetten.
En het enige dat jij hoeft te doen? Gewoon lekker gaan zitten, in het restaurant en genieten van de deze soulvolle, jazzy en funky tunes. 


Chefkok vs Dj: Ferry van Houten & ....?[dj] | 21:00 - 22:00 | Rabozaal
Ook benieuwd of sterrenchefs kunnen dj-en!? 's Avonds na keynote spreker Tim Lang, kruipen niemand minder dan chef Ferry van Houten & ...  achter de draaitafels om het festival feestelijk af te sluiten.
Geniet van je laatste uurtjes Food Film Festival met de jazzy & soulvolle house van deze keukenmeesters!

Deel deze feest


Ga terug naar het feestprogramma


blog comments powered by Disqus