events

delicious. ontbijtje met film

delicious. ontbijtje met film

Met Vlaamsch Broodhuys
Voorstelling 1: zaterdag 17 maart 09:45 | Restaurant
Voorstelling 2: zondag 18 maart | Restaurant

Vroege vogels opgelet! Op zaterdag en zondag kan je op het Food Film Festival genieten van het delicious. Food Film Festival ontbijtje. Warme croissants, verse jus, jammetjes en heerlijk brood van het Vlaamsch Broodhuys. En na het ontbijtje serveren we de film Toast. Ook lekker!Kaarten voor het ontbijtarrangement in combinatie met de film Toast op zaterdag 17 maart 9.45 uurKaarten voor het ontbijtarrangement in combinatie met de film Toast op zondag 18 maart 9.45 uur

Men zegt dat het ontbijt de belangrijkste maaltijd van de dag is. Daarom serveert het Food Film Festival op zaterdag 17 en zondag 18 maart een speciaal delicious. ontbijt in combinatie met de film Toast! Heerlijk vers brood van het Vlaams Broodhuys, croissants, boter, jam en verse sapjes: een perfect begin van een luie weekenddag. Op zondag 18 maart is het ontbijt exclusief gereserveerd voor lezers. Kaarten zijn op deze website te bestellen.

Toast – 2010 – S.J. Clarkson
De Britse kok en foodjournalist Nigel Slater groeide op met ouders die maar weinig van echt lekker eten wilden weten. Dat weerhield de jonge Nigel er echter niet van om zijn uiterste best te doen zoveel mogelijk over eten te leren. In deze heerlijk komische speelfilm vertelt Slater over zijn jeugd, het verlies van zijn moeder en de bakoorlog met de nieuwe vrouw van zijn vader – die overigens wél heel goed kan koken, maar die hem het leven zuur maakt. Dit prachtig gestileerde drama geeft een beeld van opgroeien in de jaren ’50 en ’60 in Engeland en de in rap tempo veranderende eetcultuur.

Deel deze event


Ga terug naar het eventprogramma


blog comments powered by Disqus