Een belangrijk streven van het Food Film Festival is dat mensen bewuster met voedsel omgaan. Een van de manieren waarop dat het best gaat, is door meer plezier aan voedsel te beleven. En dat doe je door lekker te leren koken, proeven en genieten van eten. Daarom organiseert het Food Film Festival in samenwerking met delicious.magazine eenmalige workshops met eveneens zeer bijzondere workshopleiders.
Inspiratie
Ook dit jaar zijn veel workshops weer geïnspireerd op een aantal speelfilms en documentaires die op het filmprogramma staan. De films en bijbehorende workshops kunnen apart worden bezocht, maar het valt aan te raden om echt ín een onderwerp te duiken en beide mee te maken. We verwachten dat de workshops ook dit jaar weer snel zullen uitverkopen, dus reserveer snel!
Tickets
Vanaf 27 februari kunnen via deze website kaarten worden gekocht voor de workshops.
Merijn Tol & Nadia Zerouali |
90 min
Zin in een kookworkshop waarbij alleen de kleuren en geuren al genoeg zijn om je te laten watertanden? Waan je in Arabia met de perfect gestoomde couscous, robijnen granaatappels, verse kruiden, zelfgemaakte labne, de meest geurige kip en 1000 en 1 andere ingrediënten. Ga samen met deze kleurrijke types op een bijzondere culinaire ontdekkingstocht!
BAAF, Janine & Cokkie, Eke Mariën en Astrid Persad |
90 min
Vroeger stond Oma's keukenkastje nog vol met weckpotten en ingemaakte jam. Tegenwoordig kopen we deze producten gewoon in de winkel en weet bijna niemand meer hoe je dit ook zelf kunt maken. Gelukkig zijn daar Baaf Vonk, Eke Mariën, Janine & Cokkie en Astrid Persad die ons het ambacht weer kunnen leren.