Nieuws

Dit is de website van het Food Film Festival 2012. De website van de 2013 versie vindt je hier: http://www.foodfilmfestival.nl
Dansen en Schuren op Food Film Festival

Dansen en Schuren op Food Film Festival

Eetbare bakfestijnen, dansbare snacktunes en DJ-kookcircus. We houden niet alleen van eten, maar ook heel erg van dansen. Aankomend weekend komen er weer te gekke bands en groovende DJ's die Studio/K tot in de late uurtjes doen schudden.

Op vrijdag trapt het festival af met Club Sandwich 22:30-3:00
Geheel in stijl van het Food Film Festival barst Club Sandwich los met het Beatbox-koken door Eugène en Ome Ad. Het vijfde element van de Hip Hop wordt losgelaten op potten, pannen en kakelverse human beats. On en off-stage amusement gegarandeerd. Met het Smaak & Geur Lab oefent Ome Ad een attack uit op je smaakpapillen.

Na de opening neemt David Klingen de wheels of steel over met zijn fijne mix-mash van dansbare alles. David speurt de wereld af naar onbekende en bijzondere muziek. Vervolgens vliegen de Nigeriaanse Afrobeats je om de oren door de live sensatie Koffie! Deze Amsterdamse band combineert swingende beats met verrassende improvisaties. Must see belofte van 2012.

Jungle by Night bandleden Pieter en Pyke vormen het Jungle by Night Soundsystem. We blijven in zwoele Afrikaanse sferen, maar deze avond in DJ-vorm opgediend. Geen tijd voor inkakken want tot slot gooien DJ-duo Ben & Ton (a.k.a. Harry Foolish en Ome Ad) de lekkerste knallers op de hete plaat. Schrik niet als je continu blijft dansen.

Op zaterdag brengen we de nacht door met Het Schuurfeest & The Rendez Vous.
...met spek, extra vet!!! (daar zit je gebakken) 23.00 – 04.00 uur
Op zaterdag wordt het Food Film Festival een groot boerig feestparadijs met Het Schuurfeest & The Rendez Vous. Van live entertainment tot bekende DJ’s die plaatjes draaien en pannenkoeken bakken: de hele trukendoos wordt opgetrokken.

Check hier alvast de supergave Teaser van het Schuurfeest:

Food Film Festival - Schuurfeest & Rendez Vous Teaser from Food Film Festival on Vimeo.

Lekker grinden tegen de 'schuurwand' vol plastic konten en doe mee aan de mini-trekker race. Neem met Ome Ad Serveert je eigen ‘amazing discovery’ tell sell reclame op en trek een uier-adje uit, jawel een uier. Of ga met al je vrienden als boer of chef op de foto in de food photobooth. Koel lekker af met een versgemaakt ijsje van Gimme Pops. Verder zijn er ook live kunstenaars en performances.

Live muziek is er van de immer verklede mannen van Coco Bongo and the Bonfire Ranch of Love. Ze spelen een dansbare uit-je-dak-feestmix van funk, ska, rock en disco.
DJ’s zijn – hoe kan het ook anders op het Food Film Festival - Jules de la Courgette en bekender Tettero, Sjonnie Disco & Meester Moeilijk, Zender & Lamme Tonnie, Eindbaas en Shelley Radio.

Op zondag sluit het festival sfeervol en ontspannen af in het restaurant met fijne live jazz tunes. 12.30 – 22.00 uur (gratis)
Ook aan lui loungen en uitbrakken is gedacht. Bestel een heerlijke koffie, zoek een lekkere plek in het restaurant en geniet van soepele maar oh-zo-lekkere Sunday jazz op de laatste dag van het festival. De drie vrienden van Trio Wahnsin maken al improviserend dansbare, eigenzinnige jazz. Met hun combinatie van altsax, contrabas en drums zijn ze perfect voor een rustige zondagmiddag.

Bekend van de eerste Food Film Festival editie brengen we je opnieuw de Bungalow Billies. Deze mannen zijn echte connaisseurs, verzamelaars van het eerste uur, die jazz juweeltje na jazz juweeltje opzetten. Benieuwd hoe chefs een plaatje draaien? Later op de zondagavond sluit bekende chef Ferry van Houten het festival feestelijk af. Geniet van je laatste uurtjes Food Film Festival met de jazzy & soulvolle house van deze keukenmeester!

Tickets Club Sandwich €7,50 in de voorverkoop €9,- aan de deur. Tickets Schuurfeest & The Rendez Vous €10,- in de voorverkoop €13,- aan de deur. Kaarten online verkrijgbaar via tickets.


Ga terug naar nieuws overzicht


Deel dit nieuws!
blog comments powered by Disqus