Nieuws

Dit is de website van het Food Film Festival 2012. De website van de 2013 versie vindt je hier: http://www.foodfilmfestival.nl
Morgen vanaf 11:00uur nog <b>kaarten aan de kassa!</b>

Morgen vanaf 11:00uur nog kaarten aan de kassa!

Kaarten online uitverkocht? Niet getreurd! Vrijdag 16 maart om 11:00 start de verkoop van filmkaarten aan de kassa van Studio/K en er zijn ook nog heel veel leuke gratis evenementen.

De online verkoop is hard gegaan! Vorig jaar was dit ook zo en daar hebben we deze keer rekening mee gehouden. Want veel films zijn online snel uitverkocht, maar er zijn voor alle films, behalve A matter of Taste, nog kaarten te krijgen bij de kassa van Studio/K. De verkoop start om 11:00, dus wees er snel bij want op=op. 

Mocht je ook lastminute geen filmkaarten meer kunnen krijgen, geen zorgen. Er is zo veel meer te doen op het festival, gratis en voor niks! 

Op zaterdagmiddag (16:00) bespreken we in het Grote Landbouw Debat de toekomst van ons Europese landbouwbeleid. Hierbij komen niet alleen politici en beleidsmakers aan het woord, maar je kunt zelf ook meepraten.

Na het Grote Landbouw debat komen bij FFF LIVE (19:45) alle smaken van het festival voorbij. Er worden aardappelen geschild met Ricardo van Ede, foto's gekeken met Alain Caron en Louise Fresco en David Bernet vertellen ons alles wat je moet weten over de Soya-industrie. Dit alles wordt begeleid door muziek van Coco Bongo and the Bonfire Ranch of Love en Finn Silver. Kortom een licht verteerbare talkshow waarin alle hoogtepunten van het festival aan bod komen.

Op zondagmiddag is het tijd voor originele, prikkelende en inspirerende verhalen van onze voedselstrijders. Tijdens #FoodforChange (16:00) komen 10 jonge sprekers vertellen over hun passie voor voedsel en verandering. Laat je inspireren om zelf ook in actie te komen.

Tot slot sluiten wij dit jaar het Food Film Festival opnieuw af met de activerende woorden van een internationale topspreker. Dit jaar geven wij Tim Lang het laatste woord. Tim Lang is professor Food Policy in Londen en al jaren een voorvechter van een good, clean en fair voedselsysteem. Zijn interdisciplinaire visie is onmisbaar voor iedereen die de huidige problemen wil analyseren en oplossen.

Naast deze evenementen kun je natuurlijk ook lekker in het zonnetje rondstruinen over de ambachtelijke markt en heerlijk eten in ons eigen Food Film restaurant. En 's avonds is het tijd voor dansen en feesten! Tijdens Club Sandwich (vrijdag) en Het schuurfeest & The Rendez Vous (zaterdag) gaat het helemal los. Om op zondag lekker bij te komen met Sunday Lazy Jazz.

Tot op het festival!


Ga terug naar nieuws overzicht


Deel dit nieuws!
blog comments powered by Disqus