Nieuws

Dit is de website van het Food Film Festival 2012. De website van de 2013 versie vindt je hier: http://www.foodfilmfestival.nl
Gasten <b>FFF LIVE</b> bekend

Gasten FFF LIVE bekend

Van film tot debat, van workshop tot kunst. Aan de tafel van FFF-Live komen alle smaken van het festival voorbij. Maak kennis met presentator Martijn de Greve  en de gasten die hij volgend weekend aan zijn picknicktafel ontvangt. 

In een snel en gevarieerd programma komen alle aspecten van het festival aan bod. Gesprekken met filmmakers, aandacht voor voedselproblematiek en de rol van retailers aan de centrale picknicktafel worden afgewisseld met korte theatrale onderdelen, muziek en kunst. Martijn spreekt o.a. Alain Caron, Louise Fresco en Joris Bijdendijk. Muziek is er van Coco Bongo and the Bonfire Ranch of Love en Finn Silver.  


Hieronder alvast een introductie van enkele gasten van FFF LIVE, voor het hele overzicht kijk je hier!


Joris Bijdendijk 
Joris is onze chef. De man in de keuken. Een cruciale rol op het festival en dus in FFF-LIVE. Wij zijn benieuwd welke keuzes hij heeft gemaakt met zijn menu en hoe gaat het achter de schermen? Misschien is er wel een gerecht dat iets te ambitieus is gebleken. Dat willen wij dan wel eens proeven!


Alain Caron 
Alain is Fransman. Alain is verliefd op eten. Alain kan uren praten over één gerecht. Alain maakt foto's van de mooie en bijzondere dingen die hij heeft gegeten. Duizenden heeft hij. We hebben een selectie gemaakt en gaan samen kijken. Mooie foto's begeleid door Alain's zoetgevooisde stemgeluid. Eten, kunst en Allo, Allo. Kom dat zien!



Louise Fresco 
Louise is Professor. Louise is doctor. Louise is ingenieur. Louise is prettige autoriteit. Ze weet heel veel van  ons internationaal voedselsysteem en al helemaal over soya. Ze promoveerde ooit op cassave, cum laude. Het thema 'voedsel van ver' is bij haar dus in goede handen. Verwacht een mini-college dat je blik op de gevolgen van onze consumptie hier en ver weg zal veranderen.



Finn Silver 
Fridolijn is één van de meest belovende zangeressen van Nederland. Finn Silver is letterlijk Big in Japan en ook Nederland begint op te letten. Een moment van bezinning en betovering te midden van de hectiek. Kom nu kijken wat dan kan je over 5 jaar zeggen: "die Finn Silver heb ik ooit nog op het Food Film Festival gezien…"



Coco Bongo and The Bonfire Ranch of Love
Coco Bongo is hard op weg de huis band te worden van het Food Film Festival. Vorig jaar leverde ze al een puik optreden en nu gaan ze opnieuw de zaterdag op zijn kop zetten. Ze beginnen tijdens FFF-LIVE. Klein en (semi)akoestisch. De outfits en de gekte zal er echter vanaf springen. Get ready to party!




Ga terug naar nieuws overzicht


Deel dit nieuws!




blog comments powered by Disqus