Nieuws

Dit is de website van het Food Film Festival 2012. De website van de 2013 versie vindt je hier: http://www.foodfilmfestival.nl
Geef ons onze dagelijkse... portie <b>KUNST</b>

Geef ons onze dagelijkse... portie KUNST

Tijdens het Food FIlm Festival kan je naast van films, workshops debatten en meer ook nog eens voor niets noppes nada genieten van op voedsel geïnspireerde kunst & design! Loop ons restaurant binnen waar de enige echte PEAS OF ART expo te zien is! 

Kunst en design zijn bij uitstek geschikt om een reflectie te geven op wat er in de samenleving gebeurt. Ze geven ons nieuwe inzichten, invalshoeken en oplossingen. Een onmisbaar onderdeel dus voor een festival dat een brede kijk wil geven op de toekomst van ons voedsel. Daarom stelde het Food Film Festival voor de editie van 2012 het Peas of Art programma samen. 

Peas of Art bestaat uit een selectie werken waarin zowel de schoonheid van eten als oplossingen voor voedselvraagstukken worden belicht. Alle werken en ontwerpen zijn te zien in het festivalrestaurant en in de FFF shop. Met Jaap Scheeren, Ted Parker, Tomm Velthuis, Jihyun David, Joris Hoebe en Lernert & Sander.  


Ga terug naar nieuws overzicht


Deel dit nieuws!




blog comments powered by Disqus