Nieuws

Dit is de website van het Food Film Festival 2012. De website van de 2013 versie vindt je hier: http://www.foodfilmfestival.nl
<b>GEZOCHT</b> Eetweters, kookgekken en allesverslinders

GEZOCHT Eetweters, kookgekken en allesverslinders

Het Food Film Festival is op zoek naar kokende kinderen tussen de 8–11 jaar voor de K’EETQUIZ op zondag. Alain Caron, bekend van Junior Masterchef presenteert het spektakel en we hebben een geweldige jury! Aanmelden kan per team van 2 kinderen!

Misschien kennen jullie die leuke Franse chef Alain Caron al van tv? Het Food Film Festival is in ieder geval trots dat hij de K’EETQUIZ komt presenteren. Deze culinaire duizendpoot heeft eindeloos veel EETkennis, kan supergoed koken en presenteerde tv programma’s. Maar hij weet ook waar een goede jury op moet letten. Dus voor de K’EETQUIZ neemt hij een professionele jury mee, die samen alles over eten weten!

Meedoen?!
Ben je tussen de 8 – 11 jaar, hou je van koken en weet je veel over eten? (misschien denk je net als Alain Caron wel de hele dag aan eten) En heel belangrijk, ken jij iemand op jouw school met wie je een goed team vormt. Mail dan naar fleur@foodfilmfestival.nl / o.v.v ‘aanmelding K’EETQUIZ’. Zij zal je alle informatie geven die je nodig hebt. !

Klik hier voor meer info over het uitgebreide kinderprogramma!






Ga terug naar nieuws overzicht


Deel dit nieuws!




blog comments powered by Disqus