Nieuws

Dit is de website van het Food Film Festival 2012. De website van de 2013 versie vindt je hier: http://www.foodfilmfestival.nl
Kaartverkoop in volle gang!

Kaartverkoop in volle gang!

De kaartverkoop staat weer aan! En het gaat hard! Maar er zijn veel films beschikbaar en vergeet het ontbijtarrangement en de clubavonden niet. Dus, maak die account, log vast in en ga ervoor! Succes, want op = wel op. 

Na herstel van het ticketsysteem vliegen de kaarten de deur uit. Geweldig om te zien! Maar geen paniek. Er zijn (op dit moment) nog kaarten voor films en clubavonden beschikbaar. 

Ook zijn er voor alle films kaarten gereserveerd die vanaf vrijdag 16 maart om 11.00 uur aan de kassa bij Studio/K verkrijgbaar zijn. Dus als je je favoriete film in de online verkoop hebt gemist, kan je tijdens het festival nog je slag slaan! 

Verder zijn er dit jaar natuurlijk weer veel gratis events: lekker snuffelen op de tweedaagse Ambachtelijke Markt, het kunst- en designprogramma Peas of Art, shop een nieuwe kookboekselectie in de JAVA bookstore, bezoek Het Grote Landbouw debat, ontmoet jonge voedselstrijders tijdens #FoodforChange, proef alle smaken van het FFF tijdens de talkshow FFF LIVE, geniet van lekkere luie live jazz op zondag en nog veel meer. 

Kortom, genoeg reden voor een bezoekje op 16, 17 en 18 maart! 

Informatie over tickets en bevestigingen
Mocht het zo zijn dat je nog geen bevestiging hebt ontvangen van de kaarten die je via het ticketsysteem hebt gekocht, neem dan contact op met Joris Lohman joris@foodfilmfestival.nl of 085-8786994. Voor algemene vragen over tickets zijn we bereikbaar via 085-8786994 en info@foodfilmfestival.nl.


Ga terug naar nieuws overzicht


Deel dit nieuws!




blog comments powered by Disqus