Nieuws

Dit is de website van het Food Film Festival 2012. De website van de 2013 versie vindt je hier: http://www.foodfilmfestival.nl
Blokkenschema: <b> check het! </b>

Blokkenschema: check het!

O o o o, wat een gepiel is dat toch elke keer weer. We hebben ook zóveel leuke dingen op het Food Film Festival. Maar: het is gelukt! Aanschouw ons nieuwe blokkenschema, zoek je favorieten uit en zorg dat je maandag klaarzit achter internet met een printje!

Aanstaande maandag om 12 uur 's middags gaat de kaartverkoop voor het Food Film Festival van start. Via deze site kun je dan kaarten kopen voor de films en de workshops. Zorg wel dat je klaar zit, want vorig jaar waren de workshops en sommige films binnen een paar uur uitverkocht. Maar eerst moet je een planning maken. Kijk daarvoor op het onderstaande blokkenschema. Klik op het plaatje voor een vergroting, of download de PDF. Klik op de programmaonderdelen om de beschrijving te kunnen lezen en tickets te kopen.




Ondanks zeer zorgvuldig checkwerk van al onze verschillende departementen is het natuurlijk mogelijk dat er toch nog een foutje ingeslopen is. Maar eigenlijk gaan we er van uit dat dit blokkenschema gewoon goed is. Hou deze dus aan, mocht er een aanpassing zijn, dan vermelden we dat op de programmapagina.


Ga terug naar nieuws overzicht


Deel dit nieuws!




blog comments powered by Disqus