Nieuws

Dit is de website van het Food Film Festival 2012. De website van de 2013 versie vindt je hier: http://www.foodfilmfestival.nl
Nieuw <b> FFF </b>-promofilmpje klaar

Nieuw FFF -promofilmpje klaar

Het Food Film Festival vertoont films, maar maakt ze ook zelf: het nieuwe promotiefilmpje van het Food Film Festival is af en dat verheugt ons zeer. Het is een stop-motion van Renske Mijnheer, A.K.A. Sir Moving Images, die ook vorig jaar voor het FFF werkte.

Vorig jaar maakte Renske een hele serie stop-motionfilmpjes geïnspireerd op de films op het festival (kijk ze op ons vimeo-kanaal). Dit jaar maakte zij één wonderbaarlijke verkenning van voedsel en film. Door dunne schijfjes groente op een lichtbak te leggen, heeft Renske een brug geslagen tussen Food en Film. Met speciaal gecomponeerde muziek van Mickey Smid erbij is het een feest om naar te kijken en te luisteren. Geniet!


Food Film Festival 2012 from Food Film Festival on Vimeo.


Wil je zelf ook leren zulke animaties te maken? Dat kan tijdens de cursus stop-motion die Renske van 30 juni - 7 juli in Frankrijk zal geven. Voor meer informatie zie www.sirmovingimages.com.


Ga terug naar nieuws overzicht


Deel dit nieuws!




blog comments powered by Disqus