Nieuws

Dit is de website van het Food Film Festival 2012. De website van de 2013 versie vindt je hier: http://www.foodfilmfestival.nl
Eat With Your Heart!

Eat With Your Heart!

Deel op Valentijnsdag samen met de YFM de liefde voor goed eten tijdens de guerrilla lunch Eat With Your Heart! Dinsdag 14 februari, 12.30 uur, 't Spui Amsterdam. Met warme soep en lekkere sandwiches! Iedereen mag (gratis) aanschuiven!

Ieder jaar vieren duizenden mensen wereldwijd op 14 februari het feest van de liefde: Valentijn! Ook de Youth Food Movement heeft een hartstochtelijke liefde...voor eten! Kom daarom op 14 februari naar de YFM guerrilla lunch op 't Spui in Amsterdam en laat jouw hartenkreet voor een duurzamer voedselsysteem horen! 

Liefde gaat nu eenmaal door de maag, daarom nodigen we je uit om met ons de liefde voor goed eten te delen tijdens het evenement EAT WITH YOUR HEART.

EAT WITH YOUR HEART want elke dag kies je wel drie keer per dag om iets wel en iets anders niet te eten. Als we die keuze allemaal beter, bewuster en met liefde maken, dan zijn we in rap tempo op weg naar gezonder, eerlijker en lekker eten. Eten is een van de belangrijkste dingen die we doen, maar we nemen het vaak voor lief.

Steun de YFM, laat je stem horen en EAT WITH YOUR HEART!


Waar en wanneer?
Dinsdag 14 februari om 12.30 op 't Spui in Amsterdam

Je kunt je alvast opgeven via Facebook

Twitter: #loveforfood


Iedereen is welkom, dus nodig al je vrienden uit!
We hopen jullie allemaal aan tafel te zien! 


Ga terug naar nieuws overzicht


Deel dit nieuws!




blog comments powered by Disqus