Nieuws

Dit is de website van het Food Film Festival 2012. De website van de 2013 versie vindt je hier: http://www.foodfilmfestival.nl
Ambachtelijke Markt 2012: groter en langer

Ambachtelijke Markt 2012: groter en langer

Studio/K is de beste plek ooit voor het Food Film Festival. Niet alleen heeft het gebouw bioscopen en een theaterzaal, maar er ligt ook nog eens een plein voor. Een marktplein dus...

Jaja, dames en heren, dit jaar weer een boerenmarkt tijdens het Food Film Festival. Vorig jaar pakte een bonte verzameling producenten en handelaars hun lokale en bewuste heerlijkheden om deze op het Timorplein aan de man te brengen. En ook dit jaar komt er weer een markt, sterker nog: er komt een betere en grotere markt! Nou ja, groter... het blijft wel een gezellig klein festivalmarktje natuurlijk!

De belangrijkste verandering zit 'm er in dat de markt dit jaar (zeer hoogstwaarschijnlijk) zowel zaterdag als zondag zal staan. Vorig jaar was dat alleen zaterdag. Het is nog veel te vroeg om een complete lijst van producenten en handelaars die op de markt aanwezig zullen zijn te geven. Zo weten we nog helemaal niet zeker of die vriendelijke kerel op de foto er dit jaar weer zal staan. Maar we verwachten in ieder geval goed-voedsel-bezorgservice RuudMaaz, Bakkerij Hartog, de oestermannen van Zilt en Zalig, en ijs van Gimme Pops.

Nu maar hopen dat het weer net zo meezit als vorig jaar! Want dan smaakt een oestertje (of een ijsje) toch wel net een stuk beter! Maar het wordt hoe dan ook weer een feestje op het plein voor Studio/K!


Ga terug naar nieuws overzicht


Deel dit nieuws!




blog comments powered by Disqus