Nieuws

Dit is de website van het Food Film Festival 2012. De website van de 2013 versie vindt je hier: http://www.foodfilmfestival.nl
Vrijwilligers gezocht!

Vrijwilligers gezocht!

Het Food Film Festival kan niet zonder vrijwilligers en daarom zijn we op zoek naar jou! Als je zin hebt tenminste. Gedurende het hele festival zijn er allerlei belangrijke taken waarvoor we graag gemotiveerde voedsel- en filmliefhebbers voor inzetten.

Het Food Film Festival is een ontzettend leuk driedaags festival over alles wat met eten te maken heeft, met veel films, workshops, events en feesten! Als vrijwilliger kun jij dit allemaal van dichtbij mee maken. Je bent deel van het festival, en werkt samen met eensgezinden. Leuke mensen ontmoeten is gegarandeerd!


Bediening

In het restaurant van het Food Film Festival serveer je alleen de beste maaltijden! Elke dag worden de beste en meest lokale producten gekozen om een uitgebreid menu samen te stellen. In het restaurant kun jij als vrijwilliger de gasten blij maken met het belangrijkste van het festival: Food!


We zijn op zoek naar vrijwilligers met ervaring in de bediening!

Keuken           
In de keuken sta je samen met chefs van de Youth Food Movement hard te werken om alle monden te voeden. Er zal eten geserveerd worden dat zoveel mogelijk in de YFM gedachte past. De keuken is het gloeiende hart van het festival!

Enthousiaste vrijwilligers voor in de keuken gezocht. Ervaring is een must!

Voor in de keuken zijn nog erg dringend op zoek naar afwassers. Ben jij de reddende engel van het festival? Meld je snel aan!


Kassa
Voor achter de kassa zullen we dit jaar een speciaal kassateam opstellen. Nadat je het kassasysteem onder de knie hebt kun je het hele festival mensen blij maken met een kaartje voor de leukste films! Het kassateam is een heel belangrijk onderdeel van het festival!

Voor deze speciale functie moet je minstens drie diensten kunnen draaien op 15, 16, 17 en 18 Maart. Bovendien krijg je kassales. Het is erg belangrijk dat je op tijd komt en dat we op je kunnen rekenen!

Opbouw
Het opbouwen begint op donderdagavond. Op vrijdag hebben we ook veel mensen nodig om Studio/k om te bouwen tot een geweldige omgeving. Ook tijdens het festival kunnen we handige helpende handen goed gebruiken.

Ben jij handig en hou je van klussen? Kom dan helpen opbouwen!

Afbouw
Wanneer het festival is afgelopen moet er weer een hoop afgebouwd worden. Dit zal gebeuren op zondag avond en maandag overdag. Hoe meer hulp hoe beter!

Let op: Op zondagavond is er een speciale naborrel voor vrijwilligers die hebben geholpen met afbouwen! Meld je dus snel aan om te helpen met afbouwen.

Flex
Het flexteam valt in waar nodig. Op deze manier kun je bij alle onderdelen van het festival een kijkje nemen. Zo kun je o.a. in de garderobe staan, zaalwacht zijn, helpen met ombouwen en nog veel meer. Wanneer er niks te doen is kun je lekker hangen op het festival of in de vrijwilligerslounge.

Hou jij van afwisseling en ben je flexibel? Dan pas jij in ons flexteam.

Flyers verspreiden
Ook kun je ons helpen door voor het festival flyers te verspreiden. De data hiervoor volgen nog.Speciaal: Help de YFM!
De Youth Food Movement heeft de steun van leden nodig om zijn doelen te bereiken. Jij kunt hier  aan bijdragen! Weet jij veel over de YFM, en kun je makkelijk vertellen? Meld je dan nu aan en help de bezoekers lid te worden van de YFM!

Meld je aan!
Wil jij ons graag helpen? Stuur dan een mailtje naar 
rosa@foodfilmfestival.nl. Geef daarin aan welke dagen jij beschikbaar bent, en welke functie je voorkeur heeft. Op basis hiervan wordt je ingedeeld. Het is handig als je meteen een kopie van jouw paspoort meestuurt, en je telefoonnummer vermeldt. Geef ook even aan welke maat (S, M, L, XL) je hebt voor het FFF-shirtje!

 Ga terug naar nieuws overzicht


Deel dit nieuws!
blog comments powered by Disqus