Nieuws

Dit is de website van het Food Film Festival 2012. De website van de 2013 versie vindt je hier: http://www.foodfilmfestival.nl
klik op de foto voor een vergroting

FFF 2012 : AFGESLOTEN!

De rommel opruimen, spullen verhuizen, films in hun blikken, oneindige hoeveelheden gehuurde keukenspullen die worden opgehaald... De zon schijnt op het plein voor festivallocatie Studio/K terwijl een afgematte, maar o zo voldane crew de laatste stappen zet om de editie van 2012 af te sluiten. Iedereen: BEDANKT!

Het afgelopen weekend was de kroon op het keiharde werk van het Food Film Festival team. En wat was het een succes! Drie dagen lang hadden we de eer gastheren en -dames te zijn voor duizenden festivalbezoekers die zich te goed deden aan films, debatten, workshops, kunst, evenementen, een te gekke markt, feest en natuurlijk: aan het geweldige menu in het festivalrestaurant. De sfeer was geweldig en we hopen dat iedereen geïnspireerd en voldaan huiswaarts is gekeerd. 


Na de officiële afsluiting door Tim Lang, gisteravond, heeft het team na een sessie keihard opruimen een geweldig en spontaan feest gebouwd met de crew van Studio/K en werd ondanks de uitputting tot in de vroege uurtjes gedanst. En nu is het dan echt voorbij. Maar we denken nu al aan de editie van 2013: die wordt nóg toffer - als dat nog kan! 

We willen graag van de gelegenheid gebruik maken om IEDEREEN die heeft bijgedragen aan het festival enorm te bedanken. Zonder onze geweldige vrijwilligers zou het festival niet hebben gefunctioneerd. Dank ook aan onze sponsors die ons alle ruimte hebben gegeven om een geweldig festival neer te zetten. En wat te denken van al die kleine en grote producenten die belangeloos producten of diensten ter beschikking stelden, van keukenmateriaal tot filmcamera's, van verse groenten tot verse vis; iedereen: ongelooflijk bedankt! 

En natuurlijk een speciaal woord aan de mensen van Studio/K die samen met ons een waanzinnig festival hebben neergezet in hun geweldige gebouw. Het was weer een enorme klus, maar we hebben hem geklaard en het was te gek. 

Tot volgend jaar allemaal! 


Ga terug naar nieuws overzicht


Deel dit nieuws!
blog comments powered by Disqus