Nieuws

Dit is de website van het Food Film Festival 2012. De website van de 2013 versie vindt je hier: http://www.foodfilmfestival.nl
klik op de foto voor een vergroting

De ambachtelijke markt is terug!

Het zonnetje schijnt en de ambachtelijke markt staat op het plein voor de deur! Het kan haast niet beter. Vrienden van het Food Film Festival zijn vandaag hierheen gekomen om met hun mooie, eerlijke en biologische producten de kramen te vullen.

Hoewel het zonnetje goed zijn best doet, zijn er ook wat minder warme momentjes. Juist dan kun je je opwarmen bij de ingenieuze kraam van Public Pie. Boven op de ovens waarin de taartjes gebakken worden is een twee-persoons bankje gemaakt, dit bankje wordt opgewarmd door de hitte van de ovens. 

Verder zijn er natuurlijk heel veel meer fijne kramen. Zoetekauwen kunnen hun hart ophalen bij Hartog en Vlaamsch Broodhuys en voor de liefhebbers van spicy gerechten is het aan te raden even langs te gaan bij Hottie Sambal.
Voor wat meer gewaagde smaken kun je terecht bij Gimmepops, die ijsjes verkopen in smaken als bloody basil en banana curry. Natuurlijk zijn ook oude bekenden als Willem & Drees, De Lindenhoff en worstenmakers Brandt & Levie ook weer op de markt te vinden.
Het plein voor Studio/K is vandaag en morgen een heerlijke plek om na de film even lekker rond te struinen met een kopje koffie en even te genieten van het lekkere weer, voordat je weer de filmzalen of de workshopruimte in duikt!


Ga terug naar nieuws overzicht


Deel dit nieuws!




blog comments powered by Disqus