Nieuws

Dit is de website van het Food Film Festival 2012. De website van de 2013 versie vindt je hier: http://www.foodfilmfestival.nl
Wakker worden met een heerlijk ontbijtje

Wakker worden met een heerlijk ontbijtje

Na een spetterende openingsavond is het in de keuken en het restaurant van het Food Film Festival al vroeg weer een drukke bedoening. Vanochtend stond er namelijk een delicious ontbijt op het menu voor alle vroege vogels die niks van het festival willen missen.

Buiten op het Timorplein zijn de voorbereidingen voor de ambachtelijke markt in volle gang. In de rest van het pand worden de laatste restanten van het feest gisteren opgeruimd. De keuken echter draait al een paar uur op volle toeren. Het lijkt wel alsof het keuken-team helemaal geen slaap nodig heeft! Sinds vanochtend vroeg wordt er keihard gewerkt om de eerste bezoekers van de tweede dag van het Food Film Festival van een heerlijk ontbijtje te voorzien.

Vanaf half tien druppelen ze binnen en binnen no time is het restaurant weer helemaal gevuld met foodies. Ze worden verwelkomd met verse jus, koffie en heerlijke brood van het Vlaamsch Broodhuys. Aan alle kanten gonzen de gesprekken over wat de tweede dag van het festival allemaal te bieden heeft. Hier en daar wordt iemand stilletjes wakker boven zijn eerste kopje koffie. Een beter begin van dag 2 kun je je volgens mij als bezoeker niet wensen.  


Ga terug naar nieuws overzicht


Deel dit nieuws!




blog comments powered by Disqus