Nieuws

Dit is de website van het Food Film Festival 2012. De website van de 2013 versie vindt je hier: http://www.foodfilmfestival.nl
klik op de foto voor een vergroting

Opbouw in volle gang

Het is aftellen geblazen: er wordt druk gewerkt aan de finale opbouw van het Food Film Festival, er staat een rij voor de kassa, Studio/K gonst als een bijenkorf en de prachtigste decorstukken komen eindelijk aan. De afgelopen weken is er op verschillende plekken keihard gewerkt aan de aankleding van het festival.

En het resultaat is prachtig! Vanochtend kwam Paula van de fantastische bloemenzaak Zuiderziel in Amsterdam met de meest bijzondere, eetbare bossen bloemen aan. Net als vorig jaar heeft zij zich weer overtroffen in het maken van uitzonderlijke, surrealistische en ook nog een eetbare boeketten. Paula's werk is een typisch voorbeeld van creatief ontwerp en noeste arbeid. 'Het Food Film Festival is gewoon zo een enorm leuke opdracht!', zei Paula toen we haar net als vorig jaar weer vroegen om allerlei eetbare bloemstukken en ornamenten te maken.


Een andere creatieve maatwerker is Brinkman decorbouwer, die een variëteit aan houten decorstukken maakte. Hieronder een hele selectie houten boerderijdieren die je misschien nog wel kent van toen je een kindje was. Alleen dan veel groter! De dieren figureren in Het Grote Landbouwdebat, morgen gratis te bezoeken op het festival. Klik op de foto's voor een vergroting en aanschouw de kunsten van deze creatieve geniën, zonder wie ons festival maar een kale boel zou zijn. 


Ga terug naar nieuws overzicht


Deel dit nieuws!
blog comments powered by Disqus