Live Registraties

Dit is de website van het Food Film Festival 2012. De website van de 2013 versie vindt je hier: http://www.foodfilmfestival.nl
Tijdens het Food Film Festival 2012 vonden, net als in 2011, weer een aantal live evenementen plaats die door Engage! live op internet werden uitgezonden. Die registraties zijn hieronder te zien, op volgorde van verschijning:
Het Grote Landbouw debat - o.l.v. Ruben Maes | 105 min
Datum: zaterdag 17 maart 2012 om 16:00 | Rabo-zaal

Voedsel is het thema voor de komende jaren. Hoe gaat Europa zich voeden zonder mens, dier en planeet verder te schaden? Daarover praten jonge boeren, een gezondheidsprofessor, een politicus en een boerenbestuurder in het Grote Landbouwdebat op het Food Film Festival. En de belangrijkste stem in dit debat? Dat is de consument!

Het Grote Landbouwdebat (Food Film Festival 2012) from Gerbrand Oudenaarden on Vimeo.


FFF LIVE - o.l.v. Martijn de Greve | 60 min 

Datum: zaterdag 17 maart 2012 om 19:45 | Rabo-zaal

Een heuse talkshow op het Food Film Festival! Tijdens FFF LIVE kwaen alle smaken van het festival voorbij. Van film tot debat, van workshop tot kunst. Aan de picknicktafel werden o.a. Alain Caron, Louise Fresco en Joris Bijdendijk ontvangen. Tafelheer is Samuel Levie. Muziek is er van Coco Bongo and the Bonfire Ranch of Love.

Talkshow FFF Live! (Food Film Festival 2012) from Gerbrand Oudenaarden on Vimeo.


K'EET QUIZ! - o.l.v Alain Caron | 85 min
Datum: zondag 18 maart 2012 om 12:00 | Rabo-zaal

Primeur op het Food Film Festival, de enige echte K’EETQUIZ! Vier teams namen het tegen elkaar op in een spannende strijd om de eerste K’EETQUIZ trofee. Maar dat is niet het enige, we zijn superblij dat Alain Caron, bekend van tv programma’s Junior Masterchef & Masterchef, de quiz presenteerde!

De K'EET Quiz met Alain Caron (Film Food Festival 2012) from Gerbrand Oudenaarden on Vimeo.


#FoodforChange - o.l.v. Linda Vermaat | 90 min | Nederlands 

Datum: zondag 18 maart 2012 om 16:00 | Rabo-zaal

Voedsel wordt niet vaak als perspectief gekozen om de wereld te verbeteren. Het Food Film Festival heeft tien jonge voedselstrijders uitgenodigd die dit wel doen. Met prikkelende en originele verhalen tonen zij hun passie voor verandering en voedsel. Laat je door #FoodforChange verrassen, verwarren en inspireren!

Food for Change (Film Food Festival 2012) from Gerbrand Oudenaarden on Vimeo.


Keynote: Tim Lang - 60 min | Engels gesproken

Datum: zondag 18 maart2012 om 20:30 | Rabo-zaal

Net als in 2011 werd ook dit jaar jaar het Food Film Festival weer afgesloten met de wijze, inspirerende en vooral activerende woorden van een internationale topspreker. Vorig jaar sprak wereldberoemde voedselactiviste Vandana Shiva. Dit jaar presenteren wij met trots: de Britse professor Tim Lang.

Keynote Tim Lang (Food Film Festival 2012) from Gerbrand Oudenaarden on Vimeo.