Food Friends

Dit is de website van het Food Film Festival 2012. De website van de 2013 versie vindt je hier: http://www.foodfilmfestival.nl
De keuken van het Food Film Festival draagt bij aan het bekostigen van het festival. Ieder jaar zijn er weer een aantal producenten en leveranciers die het festival een warm hart toedragen. Dit jaar werden de producten verzorgd door onze vrienden.


Vlaamsch Broodhuys
Dimitri en Diante van het Vlaamsch Broodhuys bakten al het brood dat op uw tafel verschijnt. Het doel van het Vlaamsch Broodhuys is brood bakken zoals dat bedoelt is. Elke dag weer.


Brandt & Levie
Jiri, Geert en Samuel zijn de worstmakers van Nederland. Van goed gehouden Nederlands varken maken ze verse en gedroogde worsten. In Italie leerden ze het vak van gerennomeerde slagers. 


Lindenhoff
De Lindenhoff is boerderij en horeca leverancier. Zij leveren de beste keukens van Nederland met producten van hoge kwliteit. Ze werken zoveel mogelijk samen met ambachtelijke en kleine producenten. 


Willem & Drees
Willem & Drees zijn al jaren goede vrienden van de Youth Food Movement. Zij zorgen ervoor dat de producten van de lokale boeren in het schap van de lokale supermarkt of het food film festival belanden. 


Vroegop-Windig
Vroegop-Windig is een groothandel in aardappels, groenten en fruit. Zij werken nauw samen met telers en bieden een totaalassortiment dat ondermeer bestaat uit reguliere én biologische producten, gesneden groenten en streekproducten. De producten worden met liefde geteeld en dat proef je!