Food Film Festival

Your Food Movement Studio K 18, 19 & 20 maart 2010
Dit is de website van het Food Film Festival 2011. De website van de 2012 versie vind je hier: Food Film Festival 2012
Ga pagina terug

Zaterdag 19 maart - Club Sandwich

Zaterdag 19 maart - Club Sandwich


zaterdag 19 maart 23:00


SK/3

DAVID KLINGEN
David Klingen is de huisdj van het Food Film Festival. Hij warmt je op en koelt je af, en zorgt ook voor alles wat daartussenin gebeurt. Dj David is niet alleen dj, maar heeft bij Ahold meegewerkt de duurzaamheidsstrategie uit te stippelen. Tegenwoordig gaat hij door het leven als Independent Sustainability Consultant, maar wij zijn 's avonds vooral geïnteresseerd in zijn muziek. Zijn stijl is het beste te omschrijven als 'van alles': hij staat bekend om het verzamelen van bijzondere, onbekende muziek van over de hele wereld.

THE TUNES
The Tunes waren een groot succes op Noorderslag. Ze beschrijven hun muziek zelf als 'Folk 'n Roll' en dat is niet voor niks: de opgewekte, energieke nummers van het debuutalbum 'Pududu' zetten elke zaal op z'n kop. Het straatfolkvak leerden de Amsterdamse mannen in het echt toen ze in 2008 een bus kochten en op eigen houtje een 'straatmuziektour' deden in Frankrijk. Het is misschien een flauw woordgrapje, maar deze muziek... swingt de pan uit.

Myspace

STEVEN DE PEVEN
Met Steven de Peven gaat het alle kanten op. Beroemd geworden niet alleen op de dansvloer, maar ook vooral met zijn legendarische aanwijsstokjes. Deze aanwijsstokjes laat hij op verzoek thuis, Steven de Peven is een echte publieksdj die precies aanvoelt wat de zaal wil horen. Wij verheugen ons al weken op deze set.

MEESTER MOEILIJK
Afsluiter van de avond is niemand minder dan Meester Moeilijk. We moeten nog een paar uurtjes door dus de Meester zal zorgen voor een zaal waarin je op het plafond moet lopen. Carnavalesque, met hier en daar een discoklapper: je kan het ook soulful disco & dance noemen. Gegarandeerde coole classics, de slagroom op de taart.
Skafe (restaurant)


RADIO BARKAS
Radio Barkas is het kleinste mobiele radiostation van Nederland en verzorgt vintage achtergrondmuziek op festivals en evenementen. Vanuit een ingekorte DDR Barkas draaien zij originele krakende LP’s en singeltjes uit de jaren vijftig en zestig van rock&roll tot  oude ska en surf; Van rhythm&blues tot exotische jazz, calypso en mambo. Naast de betere hits uit die tijd, is er veel onbekend werk te horen.

Sta je open voor het onbekende? Dan wordt het een feest, dat swingt als een beer.

COCO BONGO & THE BONFIRE RANCH OF LOVE
Deze mannen creëren een feestelijke en unieke sfeer, en kunnen die vooral goed overdragen aan het publiek. Ze draaien een mix van funk, ska, rock en disco, maar eigenlijk alles wat een beetje dansbaar is.

Coco bongo & the bonfire ranch of love heeft een stijl die moeilijk te definiëren is, dat moet je beleven. Dus kom het meemaken.
In de Hal


EET-O-THEEK
Zaterdag 19 maart vanaf 23.00

In de Eet-o-theek wordt muziek aan eten gekoppeld. Het project van Martijn Martijn Jansens en Selina Houwing is een graag geziene attractie op een aantal grote festivals waaronder Oerol, Boulevard en Lowlands.

Maar wat is de Eet-O-Theek? Martijn Jansens beschrijft het als 'een zinsbegoochelende dis: eten dat je kunt horen, geluiden die je proeft'. De show combineert de sensaties van een aantal heerlijke amuses met een bijbehorende soundscape. Doordat verschillende zintuigen tegelijk worden geprikkeld is de ervaring intenser. 'Haute cuisine voor ogen, oren, neus en mond. Totaaltheater met een bite', aldus Martijn.
Meld je hier aan voor dit event op facebook!

Dit feest staat ook in de agenda van Dj Guide