Food Film Festival

Your Food Movement Studio K 18, 19 & 20 maart 2010
Dit is de website van het Food Film Festival 2011. De website van de 2012 versie vind je hier: Food Film Festival 2012
Ga pagina terug

Vrijdag 18 maart - Openingsavond

Vrijdag 18 maart - Openingsavond


vrijdag 18 maart 22:00

Vrijdagavond moet het Food Film Festival natuurlijk knallend van start: vanaf 22:00 uur barst het food film feest los in het restaurant en in SK3 met dj's David Klingen, Ome Let & Knoflooksaus van de Gourmet Unit en dj Eindbaas! De eerste films beginnen pas na twaalven op zaterdag, de entree is gratis en het duurt maar tot drie uur, dus wat let je?

DAVID KLINGEN
David Klingen is de huisdj van het Food Film Festival. Hij warmt je op en koelt je af, en zorgt ook voor alles wat daartussenin gebeurt. Dj David is niet alleen dj, maar heeft bij Ahold meegewerkt de duurzaamheidsstrategie uit te stippelen. Tegenwoordig gaat hij door het leven als Independent Sustainability Consultant, maar wij zijn 's avonds vooral geïnteresseerd in zijn muziek. Zijn stijl is het beste te omschrijven als 'van alles': hij staat bekend om het verzamelen van bijzondere, onbekende muziek van over de hele wereld.

OME LET & KNOFLOOKSAUS / GOURMET UNIT
Een van de grote hits van Lowlands, en in Amsterdam ook wel bekend van de populaire Matjesdisco. Op het Food Film Festival zijn ze geboekt omdat... tja kijk maar naar de foto. Valt hier nog iets aan toe te voegen? Jazeker: met Ome Let & Knoflooksaus ben je verzekerd van een feestje. Ze draaien alles wat dansbaar is, en het menu gaat van eclectisch, via Dolly Parton naar keiharde beats.

Myspace
DJ EINDBAAS
Deze dj uit Schagen heeft soul, funk en disco door zijn aderen stromen. In die volgorde. En andersom. Hij is een dynamische verschijning achter de decks en zijn klanken zullen je doen verleiden om toch nog dat laatste biertje te nemen... totdat de lichten aangaan.

Meld je hier aan voor dit event op facebook!